You are here

Uitgaan op Koh Chang

Het uitgaan in Koh Chang heeft een goede reputatie. Anders dan andere eilanden heeft Koh Chang zowel rustige uitgaansgelegenheden waar je kunt relaxen en tegelijkertijd kijken naar een mooie zonsondergang, als disco's waar je de hele nacht kunt dansen. Afhankelijk van op welk strand je bent heeft het nachtleven in elk gebied een verschil in termen van de hoeveelheid mensen, soort muziek en de 'vibe'. Voor een drukke explosieve avond kun je naar White Sand Beach. Er zijn tal van café's, bars, pubs en clubs bij bijna elk strand te vinden, vooral bij White Sand Beach, Klong Prao, Kai Bae en Lonely Beach, op de laatste worden ook full moon en half moon party's gehouden. 

White Sand Beach

Uitgaan op White Sand Beach is de plek waar het meeste gebeurt. Populaire strand bars zoals Place Oodie's en Sabay Bar bieden een bruisend nachtleven en geweldige live-muziek. Deze plekken zijn erg druk in weekenden en tijdens vakanties, dus als je niet van grote mensenmassa's houdt kun je deze plek het beste vermijden. Om een leuke plek om uit te gaan te vinden loop je gewoon langs het strand, je komt het vanzelf tegen. 

Tegen het zuidelijke einde van de weg, vlak voor de heuvel naar Klong Prao Beach is er een kleine cluster bier barren bekend als 'Little Pattaya'. Verwacht hier barren met krukken en pooltafels. Ook is er een Ierse pub net de heuvel op, waar geïmporteerde bieren zoals Guinness en Kilkenny zijn.  

De meest populaire (en drukst bezochtste) uitgaanasgelegenheden zijn 15 Palms, Sabay Bar en Oodie's Place. 

15 Palms; een geweldige plek om te zitten en te genieten van een drankje en gewoon te relaxen op het strand. De bar heeft ook vuurshows en goedkope cocktails. 

The Milky Bar; dit is een karaoke bar met grote tv-schermen, ook zijn er pooltafels. 

Sabay Bar; dit is de meest populaire bar op het strand. Het biedt een zithoek direct aan het strand en een van airconditioning voorzien club gedeelte. Er zijn spectaculiare vuur shows. 

Oodie's Place; dit is een leuke plek met Thaise en Franse keuken en live muziek gespeeld door de eigenaar zelf. Geniet hire van verschilleende muzikale genres, van rock tot reggae tot r&b. 

Bar 69; dit is een vrij nieuwe bar met een pooltafel en een verscheidenheid aan kleurrijke cocktails en lichte maaltijden. 

Paddy's Palms; dit is de eerste Ierse pub op Koh Chang met Guinness en Kilkenny. Er is een pooltafel en live sport op een groot scherm. 

Klong Prao Beach

Of het nu een potje pool is met een groep vrienden, het kijken naar een live-uitzending van een voetbalwedstrijd of gewoon genieten van de sfeer, het nachtleven in Klong Prao Beach is geschikt voor bijna elk avondje uit. De meeste cafe's en bars hebben een pooltafel, gezelschapsspellen, een TV scherm en dartbord. 

In het River Island Cafe kun je ontspannen, en je kunt naar jazz muziek luisteren in Arty. Voor andere uitgaansgeleden zoals bier barren, ga dan naar VJ Plaza in Chai Chet Village, aan het noordelijke uiteinde van het strand. 

Kai Bae Beach

Kai bae Beach ondergaat een transformatie zodra de zon ondergaat. Van ontspannen cafe's en bars met een geweldige sfeer, goedkope drankjes en lekker eten en live muziek en pool tafels, grote tv-schermen en dart borden tot strand bars, beer bars en pubs die een verscheidenheid aan lokale en geïmporteerde bieren serveren. 

Casamarina; is gevestigd naast de 7 Eleven. In deze gezellige bar zijn er goedkope drankjes en lokale bieren, cocktails, snacks en een pooltafel. 

A Lee Bar; deze kleine bar heeft redelijk geprijse cocktails, bier en andere alcoholische ddranken. Geniet van heerlijke Thaise en internationale gerechten, geweldige muziek en sporten op een TV-scherm. 

Lek Bar; is gelegen tussen de noordelijke en zuidelijke uiteinden van het strand, serveert bieren en alcoholische brouwsels tegen betaalbare prijzen.